top of page
Search
  • Nico Pols

Jaar 4 Periode 2

Updated: Jun 23, 2022

Onze opdrachtgever was aan het begin van de periode Fransje, zij is office manager van het bedrijf 'xxter'. Hun bedrijf werkt met domotica om het leven rond huis gemakkelijker te maken. Met hun programma kan je de bijvoorbeeld de verlichting, de muziek en andere dingen besturen. Wij moesten voor de opdracht de app aanpassen, zodat het toegankelijker is voor blinde mensen.



Wij zijn uiteindelijk op een concept gekomen waarbij je een besturingspaneel met fysieke knopjes kan gebruiken om de verbonden apparaten te besturen. Ook hebben we bedacht dat je de app met vier knoppen kan besturen, zodat het makkelijk is voor iemand die blind is de gewenste instellingen te vinden. Daarbij kon je dubbelklikken op de knopjes om te horen waar dat knopje voor dient.


Tijdens het proces heeft iedereen wat bijgedragen om dit eindproduct voort te zetten. Mijn aandeel in dit project zat vooral in het bedenken van definitieve concepten. Dit is altijd een van mijn sterkste punten.






7 views0 comments

Recent Posts

See All

Jaar 5 periode 2

Mijn team De tweede opdracht van het vijfde jaar van technasium heb ik met Mica Theys, Noa Schrieken en Imke Straat gedaan. De samenwerking binnen dit groepje verliep zeer goed. Taken werden goed verd

Post: Blog2_Post
bottom of page