top of page
Search
  • Nico Pols

Jaar 4 Periode 1

Onze opdrachtgever voor deze periode moesten we zelf zoeken. Daarvoor moesten we nieuwe vaardigheden leren, omdat we tot nu toe een opdrachtgever voorgeschoteld kregen. We zijn uiteindelijk via onze wiskunde docent bij Maike van Stiphout gekomen. Zij werkt bij een architecten bureau en heeft ons een opdracht gegeven die daarbij aansluit. Wij moesten onderzoeken wat de negatieve gevolgen van bouw met glas kunnen zijn voor vogels. Dit moesten wij presenteren met drie verschillende argumenten.


De drie argumenten die we hebben verzonnen hebben we gebaseerd op een vooronderzoek. Het eerste argument tegen glas in de bouw is het feit dat vogels eraan dood gaan. Zij kunnen het glas namelijk niet goed waarnemen. Het was slecht voor het huid van de mens. En als laatst hadden we betere alternatieven gegeven. We zijn in ons eindpresentatie nog in verdere detail gegaan over alles.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Jaar 5 periode 2

Mijn team De tweede opdracht van het vijfde jaar van technasium heb ik met Mica Theys, Noa Schrieken en Imke Straat gedaan. De samenwerking binnen dit groepje verliep zeer goed. Taken werden goed verd

Post: Blog2_Post
bottom of page